Een schone toekomstbestendig gevel

Het onderhoud aan gevels van een woning is over het algemeen minimaal. Toch is het verstandig om regelmatig een inspectie uit te voeren om de conditie van de gevels te beoordelen.

Of het nu puur een esthetische aanleiding heeft of u misschien op zoek bent naar een structurele aanpassing, in beide gevallen brengt Bidec Afbouw uw gevel weer in topconditie.

Met ons gespecialiseerde team dragen wij zorg voor het gehele proces vanaf de juiste reinigings­methode, het vakkundig uitvoeren van de nood­zakelijke reparaties tot het piekfijn opleveren van het schilderwerk.

Reiniging

Heeft u last van ongewenste verkleuring en kleine beschadigingen van uw gevelelementen door alg, mos en schimmels? Dan biedt gevelreiniging in veel gevallen uitkomst. Om verdere beschadigingen te voorkomen is een vakkundig advies over de juiste reinigingsmethode een eerste vereiste. De meest voorkomende technieken zijn reinigen met water onder hoge druk, nat gritstralen, droog gritstralen, zandstralen of reinigen met chemie.

Schilderwerk

Een project is pas helemaal af wanneer het nieuwe schilderwerk van de gevels is afgerond. Naast het schilderen van gevels kunnen we indien noodzakelijk ook het impregneren en coaten van de gevel verzorgen.

Reparaties

Het repareren van gestukadoorde gevels en voegen betreft vakmanschap. Of het nu gaat om het herstellen van water of vochtschade, het repareren van scheuren of beschadigingen of het herstellen van aansluitingen tegen kozijnen. Ons team van multidisciplinaire vakmannen staat voor u klaar om alle voorkomende gevelreparaties uit te voeren waardoor de levensduur van uw gevel wordt verlengd.

Onze disciplines

  • Reinigen
  • Ontalgen
  • Schimmel verwijderen
  • Repareren van scheuren en beschadigingen
  • Aansluitingen tegen kozijnen herstellen
  • Herstel van water en/of vochtschades
  • Schilderwerk

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van een jaarlijkse professionele inspectie van uw pand. Hierbij zijn reiniging en het herstellen van kleine reparaties inbegrepen. Verder ontvangt u een meerjarenonderhoudsplanning en advies over preventie.

Bekijk ook onze discipline Afbouw

Om u een idee te geven wat we zoal voor u kunnen doen vindt u hier een overzicht.

Ga naar afbouw >