Duurzame oplossingen

Bidec beschikt over multidisciplinaire stukadoors welke vaak in teamverband werken. Ons team vertaalt uw gedachten naar een mooi eindresultaat. Om een idee te geven wat we zoal voor u kunnen doen vindt u hier een overzicht.

Bidec - Disciplines

Stukadoorswerken: van plafond tot wand

Onze mensen zijn opgeleid voor uw wensen. Uw project waarbij een hoog niveau wordt gewenst, zowel binnen als buiten, wordt uitgevoerd door gediplomeerde stukadoors. Van Pleisterwerk tot schuurwerk en van fijn schuurwerk tot behangklare afwerkingen. En als u wilt versieren we uw project met sierpleister!

Gevelisolatie: wij laten u niet in de kou zitten

Duurzaam: hoe meer isolatie hoe minder energie u verbruikt om uw pand warm te houden. Daarom verzorgen wij isolatiesystemen in verschillende RD waardes met diverse mogelijke afwerkingen. Naast de bekende pleisters zijn er ook afwerkingen mogelijk met fraaie steenstrips.

Bidec - Disciplines
Bidec - Disciplines

Stuc- en Spuitwerk: geen project te groot

Geen nieuwbouwproject wat we niet aankunnen. Bidec is ervaren in het realiseren van grootschalige projecten zoals seriematige nieuwbouw of grote bedrijfspanden. Het affilmen van kalkzand-lijmelementen, betonwanden of andere ondergronden is voor ons geen enkel probleem. Ook het spuiten van betonnen plafonds met spuitpleister (spack) behoort tot de mogelijkheden. Op vrijwel elke ondergrond halen we het onderste uit de kan. Vraag het onze adviseurs via 0493 317 323 of mail naar info@bidec.nl.

Bidec - Disciplines

Gevoel voor historie

Gaat u een eeuwenoud monumentaal pand restaureren of een serie oude woningen aan de tijd brengen? Dan is Bidec de partner die u met raad en daad terzijde staat. We hebben een groot aantal projecten gerealiseerd met gevoel voor historie in combinatie met de kwaliteitseisen van dit moment.

Met speciale aandacht

U heeft het wel gezien met de standaard pleisterwanden? Dan kunnen we u wellicht op andere gedachten brengen want Bidec biedt naast de basisproducten een breed scala aan speciale toepassingen zoals Betonlook, Tadelak, Frescolori en Leemstuc. Ook voor grootschalige projecten kunnen we gebruik maken van deze bijzondere producten. Informeer naar onze mogelijkheden via 0493 317 323 of mail naar info@bidec.nl.

Bidec - Disciplines

Bekijk ook onze discipline Gevelonderhoud

Om u een idee te geven wat we zoal voor u kunnen doen vindt u hier een overzicht.

Ga naar gevelonderhoud >